Sleepdienst Utrecht

Wij leveren de hoogste kwaliteit

24/7 Sleepdiensten

Schakel onze hulp in bij autopech in Utrecht

U kunt onze hulp direct inschakelen bij autopech in Utrecht en omgeving. Onze telefonisch adviseurs zijn altijd bereikbaar tijdens onze ruime openingstijden. Onze pechhulp is zelfs 24/7 bereikbaar! Door de ruime ervaring van onze adviseurs kunnen deze u de beste oplossing aandragen voor uw transportvraag. Wij staan bekend om onze punctualiteit en betrouwbaarheid door onze doelgerichte service. Wij verzorgen alle soorten transport!

Onze contactgegevens

Veelgestelde vragen over autopechhulp in Utrecht

Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 op

U kunt bij ons zowel contant als met uw betaalpas betalen. Voor onze zakelijke klanten is het uiteraard mogelijk om een factuur te ontvangen. Neem hiervoor altijd uw zakelijk gegevens mee, of stuur deze per mail naar [email protected] Onze klantenservice helpt je graag verder! Uiteraard is het ook mogelijk om met creditcard te betalen.

Natuurlijk is het mogelijk om zakelijke klant van ons te worden. Neemt u daarvoor contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder. Onze adviseurs staan bekend om hun vriendelijkheid en deskundigheid, en geven u altijd het allerbeste advies. Om contact op te nemen kunt u ook het contactformulier onderaan de pagina invullen.

Bij pech is het mogelijk ons 24/7 te bellen voor autopechhulp in Utrecht en omgeving. Wij staan elke dag van de week voor u klaar! Onze betrouwbare chauffeurs halen u en uw voertuig op en brengen u veilig naar de gewenste locatie. De chauffeurs van Autosleepdienst Utrecht staan bekend om hun betrouwbaarheid en punctualiteit. Alles wat u verwacht van een 24-uurs pechhulpservice!

Hoe snel onze autosleepdienst ter plaatste kan zijn voor autopechhulp is uiteraard afhankelijk van de tijd en uw locatie. We proberen altijd zo snel mogelijk bij u te zijn! Wij zijn gevestigd in Utrecht, in het midden van het land. Dat is erg gunstig. Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor u en komen dan zo snel mogelijk naar u toe! Onze service staat bekend om betrouwbaarheid, snelheid en punctualiteit. Zo komt u elke dag van de week, elk uur van de dag veilig thuis!

Onze chauffeurs beschikken over de juiste papieren en zijn ten alle tijden all-risk verzekerd! Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over uw bezittingen. Bij onze chauffeurs staat veiligheid op één, en zij zullen te allen tijde met uiterste zorg met uw objecten omgaan. Zo hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw transport.

Het transport van uw voertuig wordt altijd gedaan door een van onze eigen, gecertificeerde, chauffeurs. Onze chauffeurs staan bekend om hun betrouwbaarheid en punctualiteit. Zo zorgen onze chauffeurs ervoor dat uw bezittingen altijd veilig zijn. De chauffeurs van autotransport in Utrecht werken nauwkeurig en kunnen met elk soort transport overweg. Ook voor bijvoorbeeld uw oldtimer! Ze zijn zo getraind dat ze precies weten welke zorg bij welk soort transport nodig is.

Wij vragen, in tegenstelling tot andere autosleepdiensten en autotransporten, geen hoofdprijs! Voor onze voorrijkosten betaalt u slechts €49,-. Wij geloven dat iedereen recht heeft op veilig vervoer van objecten en vervoersmiddelen. Betrouwbaarheid en punctualiteit vinden wij erg belangrijk. Dit is dan ook hoe onze chauffeurs bekend staan in de omgeving. Bij ons kunt een offerte op voorhand aanvragen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Onze kosten zijn transparant! U kunt de begin- en eindlocatie invullen op het formulier autotransport reserveren en u ziet meteen de kosten. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan. Vul het formulier in en zie meteen de prijs! Hieronder ziet u precies hoe wij onze prijzen berekenen. Houd hierbij rekening mee dat wij voor transport in Spanje andere tarieven rekenen. Spreekt u liever met een van onze adviseurs? Neem dan contact op met onze uiterst vriendelijke klantenservice. Hieronder ziet u een rekensom hoe wij onze prijzen berekenen.

Per beladen km €1.50 + €49 voorrijkosten Tot 50km €2 pkm + €49 voorrijkosten Vanaf 100km €1,50 + €49 voorrijkosten

Chat openen
Hallo, wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!